Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Skär torsken i mindre bitar. 1400 g torskfilé. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 persiljerötter 1 gul lök 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl torrt vitt vin 2 msk fiskfond 7½ dl vatten 2 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 kruka färsk persilja 400 g torskfilé ½ tsk salt 1 ask krasseGör så här
Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Lax påkrämigspenatbädd toppad med crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Orginalinlägget Torsk i foliepaket påspenatbädd hittar du på Hälsa som livsstil. Placera sedan en bit torsk ovan på och lägg på schalottenlök, fånkål och en ordentlig klick ghee eller smör
Lax med räkröra påkrämigspenatbädd. Jag fortsätter att tulla på förbudet jag gett mig själv att inte köpa mer kött, köttfärs, kyckling eller fisk, innan jag tömt frysen på det som redan ligger där
En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mitt liv, så skulle det vara ägg
När smaken är bra kramar du ihop smöret och vetemjölet till en deg (beurre manie) och rör ner i soppan, det här kommer att reda buljongen så att den blir lite mer krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.