10 stora
klasar. Du vill plocka de omogna gröna bären, så passa på innan de mörknat och mognat. Se också till att det verkligen är fläder du plockar och inte druv eller sommarfläder, vars bär inte är ätliga! Här har du en guide på hur du hittar rätt!
Försöker ni äta vegetariskt/veganskt en gång i veckan. Dags för måndag igen och meat-free Monday. Det försöker vi och det är ju faktiskt enklare att komma ihåg det och få in vanan om man alltid gör det samma dag och därför är just ”meat-free Monday” så himla bra
Krämig och färgglad. Färskpotatissallad hör väl sommaren till tycker jag. Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra
Riktigt god, både fräsch och lite krämig på samma gång. Färskpotatissalladen kommer att tillagas fler gånger - om det bara kan tänkas bli sommar och grillväder nån gång
krämig morotssoppa med ingefära. den är krämig utan mjölk eller grädde, de gröna ärtorna ger ett gott tuggmotstånd, och vitlöken och ingefäran piggar upp det hela och är dessutom inflammationshämmande, vilket är perfekt när man är förkyld
Häll över såsen och blanda försiktigt till en krämig sallad. Tärna potatisen och lägg i en skål tillsammans med rädisor, äppelskivor och sockerärter skurna på längden
Värm ugnen till 180 grader. Lägg bakplåtspapper i en form ( 20 cm x 20 cm ). Botten. Tillsätt samtliga ingredienser till botten i en stor skål eller matberedare
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.