PrintParmachips med schalottenkräm och flarn krispigt svartkål. De små serveringfaten rymmer idag ett chips av rullad parmaskinka, en schalottenkräm och flarn av krispigt smörstekt svartkål
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Toppa med de rostade nötterna. Servera ev med vispad grädde. 300 g sockerfri mörk choklad (jag använder Cloettas, finns i godisavdelningen i din matbutik)100 g sockerfri mjölkchoklad (Cloettas också)200 g smör2 dl vispgrädde2 msk creme fraiche 3 dl grovhackade nötter (ex valnötter och mandlar)Ev lite kryddor ex kanel och lite saltBörja med att rosta nötterna i en torr stekpanna, ev med kryddor
Dessutom har jag läst massor av liknande recept med Rice Krispis i. Så nu har jag en stor förpackning med Rice Krispis hemma som jag inte vet vad jag ska göra med (tips
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.