12 bitar
Lägg lite fyllning på varje bit och vik över deg så att fyllningen täcks. Forma degen runt fyllningen till kroppkakor. Sjud dem i lättsaltat vatten ca 10 min 4. Sallad: Ansa spenaten och blanda med resten av ingredienserna.
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza medsvamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Jag serverade äggen tillsammans med knaperstekt bacon och en hel massa annat som ni hittar här. Ta bort svampen ur stekpannan och stek spenaten i omgångar i lite smör tills den krympt och mjuknat
Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor. Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den medsvampblandningen
Rör sedan ner spenat, svampoch lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Och såsen gör jag på crème fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenatoch det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svampoch pancetta. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen medspenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.