Stek de paneradetorskfiléerna tills de är gyllenbruna. 8 torskfiléer. Panering. Doppa först filén i mjöl, sedan i ägg, och sist ströbröd, krydda med salt och peppar
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt. ) De är verkligen riktigt kryddiga, men tappar lite bettet efter vändan i ugnen
Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme. Tag ur fisken ur ugnen och lägg över torskfilén i kastrullen och låt fisken ligga och dra i 5-10 minuter. 400 g torskfilé
Nu när jag är sjukskriven efter min operation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och Jamiel Oliver´s matlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.