1en god salladRiv halloumi och morötter grovt. Låt stå och svälla i 5 minuter. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
Att äta mat dock, och att baka, det gillar jag. Storebror brukar påpeka att jag inte är så bra på att laga mat men att jag är bra på att fiska och att steka pannkakor
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Jag jobbar hemifrån idag pga förkylning och några inställda jobbmöten. Ganska skönt å ha en totalt lugn och horisontell dag efter ett par veckor av ganska högt tempo
Salt och Peppar. Nu är vi väl nästan mitt inne i sommaren och alla härliga semestertider. Jag var ledig under förra veckan och kommer ha två veckors semester till i början av augusti, det ska bli så härligt
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Lägg couscousen i en skål och krydda med mangocurry krydda och lite salt. Man får den härliga smaken av curry samtidigt en liten sting av hetta (bara lite och inte mycket alls) på grund av ingefäran
Jag brukar servera den här couscousen med myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.