Ha i pastan i en ugnsform tillsammans medkycklingochskinka. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilémedskinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Salt och peppar. Salt och peppar. Ingredienser 400 g kycklingbröst i tärningar. 1 äpple, i tärningar. 30 g rostade och saltade cashewnötter, 20 st Annons
4 900 g färsk potatis 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 3 dl äppelcider 4 kycklingfiléer 2 1/2 dl matlagningsgrädde salt och peppar majsstärkelse (Maizena) 1 rött äpple 1 rödlök 200 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 rött äpple 2 msk olja 1 msk curry 640 g kycklingfiléer salt och peppar 2 dl crème fraiche 1 gurka 1/2 ask krasse Lägg till i inköpslistan
Servera kycklingenmed rödkålssallad och klyftpotatis. Salta och peppra kycklingfiléerna. Kyckling. Blanda ihop rödkålen med äppelstrimlorna och valnötterna
Nu går det lika bra att servera kycklingenmed ris eller något liknande. Det är inte ofta som jag överaskar mig själv för jag vet normalt hur god min mat blir men wow det är allt jag har att säga för kycklingen var så krämigt och smakrik god att jag själv blev överraskad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.