Låt den svalna, lägg i kycklingen och låt det stå i ett dygn. Skiva kycklingen. kycklingbuljongtärning. Lägg sedan i kycklingen och låt koka i ca 15 min ( tills kycklingen är genomkokt ). 4 kycklingfiléer
Dela kycklingen i fyra delar och lägg dem med insidan upp på ett smort, ugnssäkert fat. Pressa över resten av citronsaften och krydda med resten av örtkryddorna, salt och peppar
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.