600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. - Läs hela inlägget här 600 g kycklingfile. 30 g torkad karljohansvamp. 3 msk koncentrerad kycklingfond
Tillsätt svampochkyckling, rör om, ta bort från värmen. Koka kycklingfiléerna tills de är mjuka. Dock så var det svårt att följa det här receptet, då jag fick det på ryska och fick använda google transelate
Kavla ut degen till passande storlek, blanda krossade tomaterna med kryddorna och blanda med en stavmixer sen bred jämt över pizzan, lägg på champinjon, kyckling, mozzarella och sist oregano
lägg i grönsakerna och örterna, placera kyckling ovanpå, placera i ugnen i ca. Lyft upp kycklingen,. receptet i både med och utan kornris, jag äter sällan ris av något slag men
Fräs kyckling, lök, ingefära, svampoch vitlök i oljan några minuter. Skär kycklingen i bitar. Strimla svampen, skiva rödlöken, hacka vitlöken och dela brysselkålen
Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i kycklingenoch strössla över svamp. Bryn kycklingen runt om i en stekpanna tillsammans med smör, hackad vitlök och salt och peppar
Krämig risotto med kycklingochsvamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Den här risotton kombinerar kyckling, champinjoner och stensopp som även kallas Porcini eller Karl Johan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.