Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Knäck äggen i bunken med torrvaror och vispa ihop med en elvisp. Grunden till pizzabotten är "korvbrödet" från Under vårt tak, men vi har modifierat det lite för att få det bra som pizzabotten
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Stek köttfärsen och krydda den rejält med tacokrydda, salt och peppar. Om du inte äter paleo eller mejerifri lchf så kan du strö över ost innan du gräddar
SNÅLA inte med kryddorna, det ska verkligen smaka. SNÅLA inte med kryddorna, det ska verkligen smaka. Skär auberginerna i tunna skivor, lägg över på en plåt, pensla med olivolja och salta och låt bli mjuka i ugnen (cirka 10-15 min i 175 grader. Varva aubergin/zucchini med köttfärsen och häll över en blandning på 3 dl kokosmjölk och 1 ägg som vispas ihop. Varva aubergin/zucchini med köttfärsen och häll över en blandning på 3 dl kokosmjölk och 1 ägg som vispas ihop
Igår gjorde jag ännu ett recept från kokboken Paleo Kitchen, så gott i all sin enkelhet. Bryn pancettan och tillsätt sötpotatisen och rör om ordentligt, sätt på ett lock och låt gå på medelvärme under 10 min
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar. 1Till servering200 g cashewnötter 0,5 dl rapsolja jasminris
Putsa kycklingen och skär i remsor. Finhacka vitlöken och fräs den med curryn i lite matfett och tillsätt sedan övriga ingredienser och rör ihop jordnötssåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.