kycklingen och grönsakerna, och ha det klart när du börjar woka. I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås Phad Thai och den är helt okej
Finstrimla kycklinglårfilén. Stek kycklinglårfilé-strimlorna i oljan som är kvar. Lyft ur kycklingstrimlorna och lägg i samma skål som de wokade grönsakerna
100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi). 100 g kött efter smak (kyckling, fläsk, biff, scampi) 200 g breda risnudlar som stått i blöt i förväg 1 st ägg 1 dl sweet chilisås 1 msk soja 1 tsk koloritsoja för färgens skull 1 msk socker 1 tsk pressad vitlök Grönsaker (vitkål, broccoli och böngroddar men man kan ha i annat efter smak) jordnötter matolja Chili, efter smak
Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk. Vill du ha eldigare currypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.