1 tsk
salt 0,5 dl ströbröd 1/2 dl vatten svartpeppar
1 gul
lök
2 msk
mango chutney
2 msk
smör
2 tsk
curry
2 dl
vatten
3 dl
matlagningsgrädde 1 hönsbuljongtärning salt och peppar 2 tomater 1 msk vetemjöl+vatten till redning Gör så här: 1.Låt ströbröd och vatten svälla några minuter.
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Strö över mjöl och späd under omrörningmed vätska. Massar utmärkt tillkyckling- och hönsrätter. Currysås är väldigt gott men jag har aldrig lagat såsen från grunden tidigare förrän nu
Lägg över majonnäsen i en skål, blanda med avrunnen yoghurt/crème fraiche och grovrivet äpple. Mixa ägg, vinäger, senap, salt, peppar och curry i matberedare
Det är viktigt att curryn får fräsa medimargarinet, då kommer nämligen currysmaken bättre fram. Servera tillkyckling-, kött-, grönsaks-, ägg- och risrätter
Kom på en supersmart idé så jag gick hem och slängde ihop en god kycklingfärsröramedlite goda kryddor som jag sedan bredde ut på ett smort bakplåtspapper
Lägg i örter och pressad vitlök, och red av med majsstärkelse utrörd ilite vatten. Blanda färs, lök, salt, peppar, basilika, majsstärkelse och mjölk till en smet
Blanda ingredienserna för hand eller i matberedare medkniven monterad. Lägg upp dem på serveringsfat. Platta till bollarna något med stekspadens kant i ett litet rutmönster, så ligger de plant i stekpannan
Tillsätt mango chutney, buljong och syrad grädde. Fräs curry och mjöl i smör i en kastrull ca 1 min. Låt koka ihop ca 3 min och salta. 1 dl kycklingbuljong. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 msk curry 2 msk vetemjöl 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk mango chutney 1 dl kycklingbuljong 3 dl Arla Köket® syrad grädde 30% 1 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.