Mysiga höstdagar med korvgrillning i skogen börjar närma sig. Oavsett så är dessa fluffiga glutenfria korvbröd och krispig kikärtskorvar alldeles underbart goda
Jag har använt kycklingbröst från en hel ekologisk kyckling eftersom att jag med två separata inlägg (varav detta är det första) vill visa hur många portioner mat man kan få ut av en endaste ekologisk kyckling
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor. På ett litet ställe, på en bakgata i Trastevere i Rom avnjöt jag tillsammans med mina väninnor min allra första pizza, och den var himmelsk
Vi har hamnat i ett riktigt virusträsk med en influensa som oinbjuden gäst de senaste två veckorna. Några dl Änglamarks cornflakes som är helt vete- och glutenfria
Lägg dem ovanpå varandra på en tallrik och täck genast med bakduk för att de inte ska torka ut. Jag verkligen rörde ihop dessa glutenfria tortillabröd från boken Nytt Bröd (av Maria Blohm och Jessica Frej)
Hemgjordaglutenfriatortillas - 4 st. Blanda ihop alla ingredienser med en visp och låt smeten stå i ca 5 minuter så att den drar till sig. Hetta upp en stekpanna med lite olja eller smör (om du inte har en bra teflonpanna) och häll i 1/4 av smeten. Stek i ca 1 minut per sida på medelhög värme och lägg över på en tallrik för att svalna. Kycklingfajitas - 4 port. Tasty health Hemgjordaglutenfriatortillas - 4 st. Kycklingfajitas - 4 port 500 g kycklingfilé
Det är lite meckigt, och jag har aldrig gjort detta tidigare så det finns säkert något smidigt sätt att göra detta moment på som inte jag har lärt mig ännu i alla fall, men det gick med lite pill i alla fall
Med ökade fall av diabetes, fetma och allmänn ohälsa måste vi ju börja tänka om. Jag tror fortfarande att mycket handlar om okunskap och att de själva känner sig sämre som äter och medan andra tackar nej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.