Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. 1 kg kycklingfilé. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja
Det recept som valdes från kokboken denna kväll varKycklingfiléfrån Raskarum med italiensk fyllningKycklingfiléerna köptes faktiskt på Raskarum och var de absolut största filéer jag någonsin sett
Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna på medelvärme. Kör pinje- och valnötterna, ströbröd, vitlök, olvolja, salt och peppar i mixer
Fräs bacon, lök, vitlök, purjolök och kål i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. Häll på vatten och lägg i buljongtärning, timjan och lagerblad
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Direktimport från Österlen. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.