Gårdagens middag blev en krämig pastamedkycklingfilé, champinjoner, lök, chevréost och gräslök. Fräs löken och kycklingen i smör och krydda med salt och pepparn
Lägg upp pastan i en skål och varva med basilika, pinje och citronskal. Det här med att gå i en affär en fredagseftermiddag och komma på vad man ska äta några timmar senare
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.