Så, vad skiljer sig då från denna kycklinglasagnenoch de andra vi lagat till. Kycklinglasagne. Att både salami ochbacon passar till kyckling är ju sedan gammalt, dom har ett välfungerande förhållande som man inte skojar om, så när dom dök upp vid genomgången av kylskåpet var det ju klart att dom också fick vara medoch leka
Smält smöret och blanda med olivolja, pressa i vitlök. Servera med ruccola. Halvera baconen på längden, vik över och lägg i varannan ”ficka” i potatisen
Blanda ihop svampen med smulad getost, baconoch strimlade soltorkade tomater. Vi har rätt mycket torkad blandsvamp i våra gömmor och varför inte göra en svamppaj medMedelhavs-touch
Lägg över pizzorna på plåtar med bakplåtspapper. Skiva osten och skär baconet i mindre bitar. Lägg dem i ett durkslag och krama försiktigt ur så mycket vätska som möjligt
Här har jag valt min favoritost, chévre, tillsammans med ett baconmed lite mindre fett. Stryk på ett tunt lager tomatsås, smula över de två ostsorterna, lägg på baconskivoroch ringla över örtoljan
Skala dem sedan med en kniv och dela i klyftor. Koka rödbetorna med skal tills de är mjuka. Stek baconbitarna lite knaprigt och strö över dem och osten i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.