Ju mer jag ägnar mig åt matlagning desto mer medveten blir jag om betydelsen av råvarornas kvalitet. En svensk färsk fläskfilé från en producent ”nära dig” blir ohyggligt mycket godare än en vakuumförpackad lågpris-dansk
Jag brukar vara väldigt positiv till det mesta jag åstadkommer. Tro inte att det beror på att jag tycker att jag är så himla bra på att baka och laga mat för det tycker jag inte
Ett mer hälsosamt och klimatsmart julbord. Snart är det dags att duka upp till julbord. Jag älskar julen och julmaten är en central del i firandet tycker jag
Den andra hälften av kycklingfärsen jag köpte gjorde jag en paté på. Blandade ut färsen med tre ägg, grädde, salt och nymalen vitpeppar samt en sked persilade
Värm ugnen till 175 grader. Smörj en avlång bakform lätt med matfett. Skär kycklingfiléerna i små tärningar och finfördela köttet ytterligare i en matberedare med knivblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.