I perioder äter vi mycket wokad mat men härom dagen slog det oss att det var ett bra tag sedan vi åt en riktigt god wok i allmänhet och en härlig kycklingwok i synnerhet
) Men jag får allt lite motvilligt medge att det här faktiskt var urgott. chèvrecrème fraîchetorkad myntarivet limeskalJag har inga mått, här gäller det att smaka av och testa sig fram
Där går man helt aningslös, muntert trallande, och donar i sitt kök, medan bacillöverbefälhavaren samlar ihop sina styrkor och lägger upp anfallsstrategin
Fyll på med grädde och koka poatisen försiktigt tills den känns mjuk och stuvningen börjar tjockna. Pumpasoppan, med Asiatiska kryddor, vart extremt god
Tillsätt kokosmjölk, limesaft, röd curry och kycklingfond och låt sjuda några minuter. limesaften. Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmed grönsaker och äggnudlar. I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.