Går ju att fylla med i princip vad som helst. Â Kycklingwraps tortillabröd grillad kyckling tomat gurka sallad avokado rödlök rhode island-dressing svartpeppar Bena ur kycklingen
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap med Keso smaksatt med grillad paprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Ingredienser Portioner. 4-6 2 mango 1 röd chili 1 liten rödlök 2 - ca 3 msk färskpressad limejuice 1 dl hackad koriander eller persilja 2 msk olivolja 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
mogna mango. 1salladslökar. 1liten bit färsk chili, styrka efter egen smak. 1lime, pressad. 1svartpeppar1. Skär mangon i bitar, strimla salladslöken och finhacka chilin
Smaka av med salt, peppar och chiliflakes. 11 medelstort tortillabröd (40 g). 1Mosa fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar. 1Värm brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat
Gröp ur avokadon med en stor sked. Mangosalsan är klar att serveras. Lägg i skålen med mangon. 11 dl hackad bladpersilja eller färsk koriander (valfritt)Skala mangon med en potatisskalare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.