Jo, för de är köttbullari den, och vem älskar inteköttbullar. Köttbullar. Godkväll mina vänner. Här är köttbullarna nedbäddade i en ugnsform tillsammans med en krämig tomsås som toppas med massor av förförande god mozzarella
Hacka lök, vitlök och paprika. Fräs lätt i olja. Häll på tomaterna och låt koka några minuter. Rivingefära och blanda i samt krydda med salt och ingefära
Forma smeten tillköttbullar och lägg dem i tomatsåsen. Låt såsen puttra medan du gör köttbullarna. Koka upp tomater, vatten, paprikaibitar, sköljd och skivad purjolök, salt, peppar och basilikai en gryta
Vill du ha lite mer italiensk smak på dinaköttbullar. Den här gången valde jag istället att köra dem i ugnen där dem blir "nästan färdiga" sedan får de gå färdigti såsen
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Goda köttbullartillmiddagikväll. Ingredienser. ½ dl vispgrädde. 500 g nötfärs 2 dl rivenvalfri ost 1 vitlöksklyfta 2 tsk chilipulver (eller annan stark krydda) 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 paket krossade tomater 2 dl crème fraiche ½ dl vispgrädde Gör en smet av. - Läs hela inlägget här 500 g nötfärs. 2 dl rivenvalfri ost. 1 vitlöksklyfta. 2 tsk chilipulver. 2 dl crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.