Nedan följer några vanliga frågor ochsvar. Själv har jag varit ett troget fan i många år och har hittat mina favoriter både vad gäller tesort, bryggtid och smaksättning
Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågor ochsvar – eftersom att jag har så pass många recept som är vegan och dessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
pirog, paj, pizzabullar, något sött med riven vit choklad och sylt, vetebullar med sylt och mandelmassa, cupcakes med röd kristyr och kokosflingor på, paj med vit choklad på, tårta som ska likna en pizza, tacostårta, tortillabröd med salsa och ost
Återigen är det svårt att svara på i och med att så många faktorer spelar in. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
utan gluten mjölk och socker. Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Boken säljer redan bra och ligger i topp för hälsoböcker i Sverige men många undrar ändå till exempel över hur innehållet skiljer sig från andra hälsokokböcker som finns att köpa just nu
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.