RECEPT – ENKELT OCHGOTT MATBRÖD. I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Mycket krämigt ochgott. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Och så mina favorit vardagsbullar – funkar till allt. Men i morgon blir det ett brödbak till. I helgen har det varit innebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energier och så snabbakat bröd
Lika gott som en efterrätt, men mer näring och mättande som en lunch. Vet ni hur sugen man blir på mat och fika när man läser underlaget till en lagändring som trädde i kraft nu vid årsskiftet
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Här fortsätter sjukstugan, Tiril har haft feber hela helgenoch blir hemma fortsatt till veckan. Skönt att vara lediga tillsammans, känns som att förra lediga helgen var vi ju igång nonstop så vi har tagit det något lugnare denna helg
Oavsett om du tar det lugnt eller ger järnet sista helgen innan jul, ta dig tid att njuta också. Något kryddigt, sött och lite salt är gotttill glöggen
Så jag passade på att köpa fina ullunderställ och ullsockor till barnen. Att vara bra klädd på vintern är verkligen otroligt viktigt och lager på lager med ett bra basunderställ håller en varm ordentligt
Tillsätt limesaft, risvinsvinäger och kryddor. Här är recept på Blomkål- och gurksallad. Jag har en gång bloggat om den här salladen, men vill göra det en gång till, eftersom den är sååååå god
Det är så mysigt och framförallt gott att avsluta fredagsmiddagen med något sött. Är så himla lyxigt med helg när hela familjen är ledig och man kan äta en lååång och lite lyxig frukost tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.