4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
För någonstans långt inne i alla tjejers hjärtan finns väl en passion för rosa. Kika in hos henne och ni finner en massa god mat med italiensk touch och självklart en massa vackert odlat
Relaterat. Förgyll fredagen med goda smörrebröd. 23 september, 2016 by Matmamman Lämna en kommentar. Danska smörrebröd, det är något alldeles extra det
Middagen är klar. Snabbt och lätt med marinerad fläskkarré, färdiga pommes strips, Eriks pepparsås (Erik Lallerstedts såser är vansinnigt goda, särskilt Chili bearnaisen) och Coleslow
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Jag som tillbringar så många timmar i sängen nu efter vår långresa då man är jetlaggad hihi. Jag är ärligt talat helt lyrisk varje gång jag kryper ner under täcket
Snart är det fredag. Då passar det bra med en fredagsdrink. Relaterade 1 glas. Jag hann med en drink vid något tillfälle under semestern som jag tänkte dela med mig av
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela den med en vass kniv på längden. Bakade Brunkans långa till kalast idag, skall erkänna att brödet inte alls blev vad jag förväntade mig, ingen hård skorpa, inget syrligt bröd utan det var mjuk och söt och påminner starkt om sötlimpa, ja skogaholmslimpan ni vet, som man alltid fick som barn, är uppvuxen på sötlimpa, gott var det, vilket mina gäster också tyckte, men jag föredrar syrliga bröd med hård skorpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.