Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjanoch flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Tunt, mjukt, proteinrikt bröd medtimjan, havssalt, svartpeppar och olivolja. Smält kokosoljan och häll ner den tillsammans med mjölken i dom torra ingredienserna
Vita skalade sesamfrön, nymalen svartpeppar, havssaltoch torkad timjan att toppa med. Blanda äggen (inte äggvitan) tillsammans med dom torra ingredienserna, äppelcidervinägern och mjölken
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Glutenfritt olivbröd medtimjan, rosmarin och oliver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Rulla små runda bullar och lägg bredvid varandra på en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt resterande vatten, smör och resten av ingredienserna, spara lite av fröna att lägga på toppen
Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Som både min blogg och kokbok Friendly Food är proppad med. Pekannötter att toppa med. Det är smarriga brödet innehåller bland annat malda pekannötter, rivna morötter, kummin och kikärtsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.