På med locket och låt gå 2,5 timme i 175° i ugnen. Ta sedan upp kycklingen, rör ned 2,5 dl créme fraiche och en matsked grov fransk senap i skyn och låt sjuda en stund
Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Köpte ju en burk marshmallows fluff när jag gjorde mina Whoopie Pie förra veckan, tänkte att det består ju bara mesta av äggvita och socker, ja och även smakämnen och majsmjöl, så det blir ju billigare att göra själv, gott blev det och går fort och enkelt att göra själv
Men lik förjolat kunde jag inte låta bli att vispa min egna när det för många år sedan dök upp ett recept på just fluff i mattidningen Elle à la carte som tydligen heter Elle Mat & Vin numera
Populära inlägg. Evas rödbetsfrallor. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Lägg hälften i smord ugnsplåt och smeta ut till ett lager. 3 äpplen i små bitar1, 5 dl socker + 4 msk kanelRör smör och socker fluffigt och tillsätt ett ägg i taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.