Till den så blev det en klassiskt smörstekt toastmed lite löjrom, creme fraiche och lök. När du köper fryst löjrom så låt den rinna av i ett kaffefilter någon timme i kylen, då är det lättare att skeda upp löjrommen
Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Löjrommed klassiska tillbehör på potatisplättarLöjromoch potatis passar oerhört bra ihop. En klassiker är löjrommed rösti, men här har vi istället gjort mjuka och fluffiga potatisplättar
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.