Lägg i äggen i mjölken och rör om med visp eller gaffel tillsammans med aningen ansjovisspad och smaka av med peppar, kanske lite salt också (tänk på att ansjovisen ger sälta)
Röd lök, gul lök och purjolök i kombination med ädelosten är en fin kombination. Den här pajen tycker jag ni ska prova, den är sagolik som namnet säger
En av årets nyheter var en riktigt god lökpaj, som jag givetvis knyckte med mig receptet på. Dagens inlägg bjuder på blandade foton från påskmiddagen samt receptet på lökpajen
Smaka av med salt och vitpeppar och låt blandningen svalna. Servera med en fräsch sommarsallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Nagga botten med en gaffel. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant – här reser den sig ofta och drar ner pajen
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.