Ingredienser Portioner. 4 8 fina skivorlövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msksmör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Merinfo Ladda kupong
När elefantörat ska serveras lägger man lite pepparrot på och sedan äggulan försiktigt ovanpå. Lägg morötter, pepparrotenochtomatpurén i vatten ochkoka upp, låt det puttra sedan tills grönsakerna är rejält mjuka
Det klassiska elefantörat som består av en utbankad biff som får formochstorlek efter ett elefantöra, här är en klassisk variant med inslag av oklassiska tillbehör
De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash ochkastanjechampinjoner. Medlövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiffoch pasta, man kan variera detta i all oänderlighetmen jag valde att fylla den medMozzarella den här gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.