Lakritsfestivalens festivalmeny
Niehoff
Niehoff
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Hummer
  • 1 st morot
  • 1 st palstenacka
  • 1/2 gul lök
  • 2 msk kallpressad rapsolja 200 gram hummerskal, rostade i ugn 10 minuter på
  • 200 grader
  • 2 msk tomatpuré
  • 10 st vitpepparkorn
  • 2 st lagerblad
  • 4 msk cognac
  • 1 dl vitvin
  • 1 l vatten
  • 3 dl grädde
  • 20 minuter Sila
  • 1 st morot
  • 1 st palsternacka
  • 2 msk kallpressad rapsolja
  • 1 tsk lakritspulver
  • 1 st fänkål
  • 1 msk citronjuice
  • 4 portioner Torsk
  • 200 gram torskrygg
  • 1 st citron
  • 2 msk flingsalt
  • 2 msk socker Skiva
  • 1/2 gurka
  • 1 st morot
  • 225 gram smör 4 ägg
  • 4 äggulor
  • 70 gram strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.