Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senastetiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Du kanske också gillarMazarinerGlögg- och fikonmarmelad – delikatess på ett kick. Menhösten kommer ljuvliga äpplen och idag tänkte jag att ni skulle få ett desserttips, och jag vill nästan lova att det här kommer bli en favorit i höst
Vispa i mjölet och blanda sedan ner choklad- och smörblandningen. När de är klara så ta ut formarna ur ugnen och låt fondanterna stå några minuter och stjälp sedan upp dem på desserttallrikar
E-postadress. Hade en granne över på middag förra veckan och då bjöd jag bland annat på dennadessert. Blanda äggvitor, en tredjedel av sockret och citron i en bunke
Nybakat bröd är viktigt att ha till soppa och jag bakade som vanligt ett vik-vila-bröd. Håll för ögonen om ni inte vill höra skryt, eller att sluta läsa kanske är mer effektivt
Eller vill du bjuda dina älskade på något lyxigtmentiden är knapp. Oreo dessert,. Denna är desserten som räddar dig samtidigt som den ger dig extra poäng 17 M
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Men till dessert blev det enlyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Arepas venezolanas. Venezuelanska majsbröd. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande i olika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
En lite överraskande dessert som dina gäster säkerligen kommer att uppskatta. Det var iaf dagen projekt, att göra en chokladtaco fylld med ljuvlig vaniljglass, grädde, jordgubbar och sötsyltad ingefära
Nu kan det ju vara så att du förätit dig på sötsaker under påsken och inte vill se åt en godsak på bra länge, men jag tar risken och bjuder på en efterrätt idag, för ni var några stycken som ville ha receptet på desserten jag serverade på långfredagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.