När det sedan är dags att servera Crème brûléen strör man råsocker över formarna och smälter sockret med antingen en gasolbrännare eller högst upp i ugnen på grillvärme
Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
även jag uppskattar om pappan i huset lite hjälper barnen med gåvan och uppvaktningen. Det fina med att laga cheesecake i glas är att man inte behöver kämpa med gelatin
1100 gr vit blockchoklad 2 dl creme fraiche 2 limefrukter 3/4 dl hallonsylt 2 passionsfrukter CitronmelissSmält blockchokladen och blanda med creme fraiche. Låt stå i kyl 2-3 timmar innan servering Garnera gärna med citronmeliss
Kiwi är en härlig frukt med sin sötsyrliga smak. När jag gick i förskoleklass minns jag att nästan alla hade med sig en kiwi och en liten sked med sig till fruktstunden
=) Kul när vi alla kan vara med och hjälpas åt. Mixa persikorna med en stavmixer i en gryta. När pannacottan stelnat häll försiktigt över jordgubbsåsen och tippa runt skålen så pannacottan täcks med ett jämnt lager jordgubbssås
1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.