Lägg rulltårtan på fat och dekorera med bär och citronmeliss eller mynta. Smöra ett bakplåtspapper, lägg det i en långpanna med måtten 30x40 cm och strö över kokos
Vispa ägg och socker med elvisp så det blir riktigt poröst och vitt. Häll smeten på en plåt med smörat bakplåtspapper och bred ut den i ett tunt lager över hela plåten
Blanda en matsked av mjölblandningen med blåbären. Citronsmörkräm. Häll äggvitor och socker i en värmetålig skål och placera den över ett vattenbad i en kastrull med sjudande vatten
Citronsmörkräm. Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Mattias mamma hade hittat det på ICA och var snäll och köpte det till mig Med färdigt mandelmjöl blir det i alla fall lite enklare att baka, några färre steg
Jag ville baka något somrigt, och efter en stunds fundering och letande i skåpen kombinerade jag ljusa tårtbottnar med citrusmarinerad kiwi, och citronsmörkrämmed ingefära, för att slutligen täcka tårtan med röd gelé med smak av hallon, och strö mandelspån över
I år har jag varit modig och gjort mina biskvier med solrosfrön, citron och hallon. Citronsmörkräm. De kan nog inte konkurrera med mammas chokladbiskvier men det är ju alltid kul att testa lite nytt
Prova med en sticka så den är klar. Citronsmörkräm. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, vetemjöl samt bakpulver och rör ner i smeten
Det var lite meckigt och jag måste ju medge att svordomarna inte låg långt borta. Citronsmörkräm. Jag kan också rekomendera den som vill göra kakorna att inte ha med en klåfingrig och hjälpsam tvååring i baket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.