Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböcker men den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkål med kapris, salvia, citron och brynt smör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
Servera med tex lax. Låt detta svalna helt , kan ställa in det i kylen. koka detta i 12 min. Rör i ett ägg O tillsätt i 1 dl riven ost o forma till biffar o stek i olja ca 3-4 min på varje sida
Precis innan du skall servera så vispar du i en matsked smör, då blir den blank & ännu godare. Smör. Det närmar sig påsk, & jag förknippar påsken medlamm, så hoppa över ägghalvorna i år & testa det här receptet istället
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Att göra pulled lamm är något vi faktiskt inte har testat förr, men när herr M får för sig att prova något så är det bara att göra ett försök och detta var ett alla tiders lyckat sådant
Jag vill dela med mig att ett enkelt o super gott kycklingrecept. Imorgon firar vi femårsfest på KMTI (i nya lokalerna) Det ska bli grymt kul med gästinstruktörer o festligheter hela dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.