Lammentrecote med hett pistagetäcke
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör och rapsolja till stekning
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad rosmarin eller en kvist färsk
  • salt
  • 50 gram pistagenötter
  • 1/2 citron cest från en citron
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 tsk chiliflakes eller en chili
  • 2 msk rapsolja
  • 2 charlottenlökar
  • 1,5 dl rödvin
  • 2 dl lamm eller kalvfond
  • 58-60 grader och sedan lägga den i en handduk i ca
  • 10-15 minuter Den kommer stiga ett par grader till och bli fint rosa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.