Där kan du se vilkenfisk som är grönmärkt ochfritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iakttavissmåttlighetmed, ochvilken som är rödmärkt och helt no-no
Femtioelva svängar senare så är jag numera även bra på att återställa ochsäkerhetskopiera fram ochtillbaka då jag fått göra det flera gånger om med hjälp av Apples grymma support
Fräs paprikaoch lök utan att det får färg i en kastrull med smör. Blanda färs, lök, pressad vitlök, finhackade tomater, grädde, ägg, persilja, och salt och peppar
Tillmiddagidag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Idag har hösten börjat ta över efter den fantastiska sommaren och de senaste sommardagarna mitti september
Och om något så är vi ju inneisaffransmånadenochåtminstone jag blir sugen på ALLT medsaffran. Soppa är såååå gott nu när man gärna värmer siginomhusmed tända ljus och just fisksoppa är svårslaget
Den här mustigafiskgrytanmed smak av saffranoch tomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.