Häll sedan upp på (väl rengjorda) burkar, på med locket och förvara i kylen. Testa du med. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag min stavmixer och mixade marmeladen slät och fin
Gratinerad camembertmed fikon och hasselnötter, foto. Garnera eventuellt med ytterligare lite balsamicoreduktion och servera direkt, gärna med kex eller grissini till
Eller marmeladmed chili och mynta. Av bären jag köpte där gjorde jag en sylt med chili och mynta. socker med pektin, blir det inte så stor skillnad eftesom sylten blir ganska tjock
Frisk, syrlig och uppiggande marmeladmed ingefära, lime och citron som får det att tjonga till både här och där när den landar på tungan, låter det intressant
Kul att prova med lite annorlunda ingredienser och smaksättare. Apelsinmarmelad smaksatt med lite färsk ingefära är en höjdare, en gnutta chilli i jordgubbsmarmeladen är också gott
Fick för mig att jag ville ha ugnsgrillad/bakad sötpotatis och till det kändes det som det skulle passa med en lammfärsburgaremed chèvre, det gjorde det
Vi hade ingen kamera med, det är inte ett ställe där man riggar upp stativet, hystar fram kameran och börjar fotografera maten, så ni får helt enkelt använda er fantasi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.