Lammfärspaj med rödbetor, getost och rosmarincrème
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk vatten , kallt
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 gram smör , kallt
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 4 st ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 1 msk rosmarin , färsk repad
  • 50 gram riven ost
  • 1 krm svartpeppar
  • 400 gram lammfärs
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st röd lök (ar)
  • 1 smör , till stekning
  • 100 gram getost , svensk
  • 4 st rödbetor , kokta
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 salvia , några blad
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 salt och vitpeppar
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 msk rosmarin , färsk, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.