Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenat med parmesan och rostade pinjenötter. Detta går såklart att äta som ensamrätt, men jag kan lova att det smakade utmärkt med en god köttbit till och lite rödvin i glaset
-)Smula fetaosten över rödbetorna och strö lite frön eller nötter överRingla till sist över dressingen ELLER vänta med dressingen till du lagt upp maten på tallrikarRödbetorna serveras godast när de fortfarande är varma och fetaosten får smälta lite i blandningenTIPS
salt & peppar. //Matilda Citrondressade rödbetormed sidfläsk, oregano och feta. Skala rödbetorna, dela dem på hälften (eller i fyra bitar om dom är stora) och slå över citrondressingen medan de fortfarande är lite varma
En variant på en svensk klassiker där jag har såsen bredvid så att man själv kan bestämma mängden, potatisen bakar jag i ugnen med lite lök och isterbanden som ger potatisen lite härlig smak
Det borde vara nån tia billigare och de borde vara intresserad av oss med häften kan man tycka. Anledningen till att det inte blir så ofta är inte på grund av matkvaliteten utan priset samt att de inte tar Rikskuponger
Jag toppade medfetaost men det går precis lika bra med chevre. Rödbetor tillsammans med rödkål toppar nog mina all time favourites när det kommer till matobjekt att fota
Sen gillar han ju faktiskt fisk men det blev ju inte sämre av en fiskburgare mellan surdegsbröd med en pepparrotssås och kapris serverat med rostade rödbetor och äpplen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.