Blanda dessa och resten av ingredienserna med lammfärsen. salt och peppar. Som tillbehör gjorde jag en citron/mynta majonnäs och ett stekt blomkålsris med vitlök, citron, ruccola och mynta
Efter att jag hade gjort den här salladen till min helstekta blomkål igår, hade jag quinoa och linser i kylen, och genom att blanda dem med lite extra ingredienser fick jag till några vegetariska biffar
Häll dressingen över salladen och blanda runt. ca ett halvt kilo blandad kål tex grökål, rödkål och vitkål1 granatäppleen halv citronen näve hackade nötter eller mandelOlivoljasalt och pepparStrimla kålen och lägg den i en stor fin skålDela granatäpplet (på den längden du delar en grapefrukt) och banka ut kärnorna genom att slå en träsked eller dylikt på skalet. Blanda ca 3 msk olivolja, citronjuicen och lite salt och peppar. Låt stå i ungefär 10 minuterHacka nötter och toppa med dem precis innan servering
Jag har alltid tyckt om de sura godisarna, saker med citrussmak och så vidare. Här är i alla fall receptet på den här underbara, gröna ochsyrliga skapelsen
Blanda färsen med kryddor och riven vitlök. Smaka av med kryddor. Oj vad fort en semester går, mina tre veckor har gått nu och jag har haft det så bra och det bästa är att jag har några dagar kvar till hösten också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.