Tyvärr kunde jag ju inte smaka (det fanns massor med annat jag kunde äta, så det var inte ett dugg synd om mig) men jag blev så sugen att jag var tvungen att göra en egen, glutenfri variant med quinoa som bas
Recept kommer att följa en tid framöver och vad passar bättre än att börja med än tabbouleh. Skölj bulgurn i kallt vatten och blanda med tomaterna i en bunke
Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt, peppar, ev mer sambal oelek och fond. Servera de färdiga spetten tillsammans med couscoussallad och vitlöksås
Livsmedel. TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
Blanda samtliga ingredienser med bulgurn. Blanda samtliga ingredienser med bulgurn. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Blanda dessa och resten av ingredienserna med lammfärsen. Som tillbehör gjorde jag en citron/mynta majonnäs och ett stekt blomkålsris med vitlök, citron, ruccola och mynta
Livsmedel. TabboulehDenna klassiska sallad från Libanon är gjord på bland annat quinoa och persilja och kan ätas som den är eller som tillbehör till någon annan rätt
En av høstferiens mest lettvinte middag var tabboulehmed stekt halloumi. Couscous, tilberedes som beskrevet på pakkenTomat, hakket (blir ekstra godt om man tar bryet med å fjerne kjernen)Rød løk, hakketPaprika, delt i to og grillet i ovnen, hakketAgurk, i biterBladpersille, hakketFersk mynte, hakketSaft av sitronOlivenoljeMaldonsalt og nykvernet sort pepperAlt blandes og serveres
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.