Lammfrikassé med dill i sötsur sås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till blanchering av köttet
  • 1 kg lammkött från bog eller bringa
  • 2 l vatten
  • 1 msk salt
  • 1 ½ l vatten
  • 2 msk flingsalt
  • 1 hel gul lök
  • 300 g morötter
  • 50 g rotselleri
  • 10 vitpepparkorn
  • 5 kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • 4 msk smör
  • 6 msk vetemjöl
  • 1 l buljong från kokningen av köttet
  • ¾ dl strösocker
  • 1 ½ msk ättikssprit
  • 1 dl grädde
  • 4 msk hackad fryst dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.