Lammracks med rödvinssky
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st lammrack
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st citron
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 st rosmarinkvistar
  • 2 krm peppar
  • 1 tsk salt
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk smör
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk strösocker
  • 3 dl rött vin
  • 1.5 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk rosmarin
  • 1.5 msk majsstärkelse
  • salt och peppar
  • 1.2 kg mandelpotatis
  • 75 g smör
  • salt och peppar
  • 4 dl mjölk
  • salt och peppar
  • 1.5 tsk tryffelolja
  • 0.5 dl hackad persilja
  • haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.