Lammytterfilé med rödvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,3 lammytterfilé med fettkappan kvar
  • 1 msk salt
  • ½ tsk mald svartpeppar
  • 2 timjankvistar
  • 2 msk olivolja
  •  
  • Rödvinssås
  • 2 rödlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 msk rapsolja
  • ½ dl farinsocker
  • 4 dl rött vin
  • 5 dl vatten
  • 4 msk konc kalvfond
  • 1 kvist backtimjan
  • 2 tsk maizena majsstärkelse
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk sherryvinäger
  •  
  • Grönsaker
  • 16 små gulbetor
  • 8 färska lökar
  • 2 tsk salt/ per liter vatten
  • 1 tsk socker
  • 2 msk smör
  •  
  • Krämiga bönor med kantareller
  • 3 paket stora vita bönor
  • á 380 g
  • 1 dl hönsbuljong (Vatten + tärning)
  • 200 g getost
  • 2 msk smör
  • ½ dl dillvippor
  • 500 g rensade kantareller
  • 1 msk rapsolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm mald svartpeppar
  • 1 strimlad salladslök
  •  
  • Garnering
  • Flingsalt
  • Kryddkrasse
  • Körvel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.