Receptet räcker till en lättare måltid för fyra personer, som en ordentligt mäktig måltid för två - eller varför inte skära rågbröd i än mindre bitar, toppa medsalladenoch löjromen, och servera som snittar till ett glas kallt, vitt vin
Omeletten är färdig att avnjutas och gärna tillsammans med en god dressad sallad. En krämigt god omelettmed bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost
Sila över dressingen (vitlöksskivorna ska inte med), och blanda väl. När sommaren nu äntligen behafgar hedra oss med sin närvaro passar sådana här salladsrätter perfekt att servera
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Jag valde att bara lägga upp allt snyggt på tallriken och servera med dressingen vid sidan av. Ska klippa mig i dag, det kostar på att ha sån här kort frisyr
potatissalladmed vinägrett och gröna bönor. Se tidigare recept på Lammgryta med sötpotatis och kikärtor här… ochpå lammragú med glutenfri fullkornspasta här…
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig salladpå morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.