Låt allt bli genomvarmt och servera sedan, gärna med en bit bröd som uppsugningsverktyg. För det är något visst ändå, det där medårstiderna och de olika maträtterna som viförknipparmed dom
8 st potatisarmedel storlek. ev 2 st paprika. 2 burkar champinjoner eller färska. 1 krm vitpeppar. 2 dl creme fraiché. 2 msk dijon senap eller vanlig. 8 st potatisarmedel storlek 500 gr nötfärs eller blandfärs 2 st gul lök ev 2 st paprika 2 burkar champinjoner eller färska 1-2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 krm svartpeppar 3 dl grädde 2 dl creme fraiché 2 msk dijon senap eller vanlig 2 msk soya
Nu är det hög tid att laga något med bacon igen, och vad kan vara bättre än att dagen efter en skaldjursfest få trycka isig en härligt fet baconburgare
Lägg klyftorna i en långpanna med bakplåtspapper. Tillklyftpotatisen. Skölj och klyfta potatisen. Knåda med händerna eller med en träslev, spelar egentligeningen roll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.