Lax/räksoppamedsaffran. Börja med att hacka fänkål, purjo och vitlök och fräs i lite olivolja, skär laxen i kuber och stek med resten, häll i grädden och kokosmjölken samt saffran och sambal, låt puttra ihop och krydda med dill, basilika och om ni har hummerfond
Garnera gärna med färsk rosmarin. Blanda grädde, rosmarin och saffran. ½ pkt saffran 0,25 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 3 morötter 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tsk hackad färsk rosmarin ½ pkt saffran 0,25 g
En het räksoppamedsaffran till middag kanske. När jag står i köket försöker jag skriva ned ingredienserna under tiden som jag lagar middagen, det resulterar i en sådan här lapp med läkarskrift
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.