Laxpirog med ägg, svamp och dill
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pirogdeg
  • 4½ dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 350 g kokt potatis
  • 100 g smör
  •  
  • Fyllning
  • 1 purjolök
  • 150 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 300 g kallrökt lax
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 dl kokt ris
  • 1 äggula
  • ½ dl hackad dill
  • ½ dl creme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1 uppvispat ägg
  • ¾ dl sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.