Jag hittade på lite eget utifrån olika recept, men så här gjorde jag. Innan jag gick till jobbet hade jag förberett både genom att skala potatis och fixa till grytan och skalat räkorna, men räkorna lade jag i grytan först nu när vi skulle äta den, för att de inte skall bli sega
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Vi försöker verkligen bli bättre på att ta hand om våra resterfrånfester, och från alla andra tillfällen också så klart (men det andra rimmade ju så bra
Häll över marinaden, täck med plastfolie och låt stå kallt till strax före servering. 11 dl hackad bladpersiljaEn dag före festen blandar du ingredienserna till marinad 1. Några timmar innan festen förslagsvis på dagen sätter du ugnen på 150 grader. Ugnsstek tills innertemperaturen är 54°C, ca 30 minuter. En stund innan festen skär du filén i 0,5 cm tunna skivor
Då fick de lite mindre fina bitarna styckade från svans och huvud bli till små Filé Mignon. Det går oftast att få potatisen utbytt mot kokta grönsaker även på restaurang, så säg bara till när Du beställer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.