I helgen bjöd vi på den perfektaförrättenför fisk- och skaldjursallergiker, toast med rökt röra. Att komma på en god förrätt att servera till dessa är inte alltid så lätt
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Men innan du väljer att INTE försöka igen så ta dig en titt här. En form 26-28 cm i diameter blir bra för detta recept. Sätt ugnen på 175 g och förbered en springform genom att smörja den med. En form 26-28 cm i diameter blir bra för detta recept
Mitt tips – använda termometer. Förr använde jag sällan termometer, och då fick man chansa. Man kan också använda sig av sous vide tekniken, då man tillagar köttet, vakuumförpackat i ett vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.