Dressera salladen meddressingen. En enkel,snabb och fantastisk god sallad med asiatisk touch. dressing. Strimla salladslöken och hyvla morötterna tunt med en osthyvel eller på en mandolin
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Blanda ihop dressing. Laxsalladmed pepparrotssås. Jag hittade detta trevliga recept hos pickipicki och tänkte att det där skulle mina barn aldrig äta, alltså blev det detta till middag tillsammans med ett gott rosé
Toppa med brödkrutongerna och ringla över dressingen. Smaka av med salt & peppar. Gör under tiden dressingen genom att blanda yoghurt och kesella, klipp i dill och press i citronsaft
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.